• Lara

Assepoester!

Oh hellup, toen onze poetsvrouw 2 maand geleden vertelde dat ze heel de maand augustus ouderschapsverlof opnam en de laatste 2 weken van juli op vakantie ging. Sloeg de paniek me echt om mijn oren. Natuurlijk was ik blij voor haar en dit moest ze echt doen en er dik van profiteren.

Maar als ik even dacht aan wat deze vrouw kon en deed voor ons, kreeg ik echt een kleine paniekaanval. Zelf ben ik totaal geen typische huisvrouw, als dat al bestaat. Ik maak heel veel rommel, heb een drang om alles bij te houden en kan dus niks weggooien, vind het moeilijk om altijd alles gewoon op zijn plaats te leggen en haat poetsen. Maar echt haten! Ik loop nog liever 10 km en dat kan ik niet eens.

Toen we midden juli van vakantie terug kwamen, zat er een super leuk mailtje in mijn mailbox. Ik mocht de iRobot voor een dikke maand uitproberen. Op dat moment kon je me niet blijer maken dan dat. De ideale tijdelijke vervanging voor mijn poetsvrouw. Weet dat ik wel elke dag 2x stofzuig en opruim gelijk een gek, de hele kuis er nog eens bijnemen, zag ik echt niet zitten. Ik had hier ook gewoon GEEN tijd voor.


Vroeger voor dat we kinderen hadden, hadden we ook al zo een robot in huis. Na een paar maanden hebben we die in de kast gegooid want hij vergat de hoeken, kon nergens onder en reed zichzelf constant vast.


Begin augustus maakten we kennis met onze nieuwe vriend: Roomba e-serie. Ik kan zelf zeggen mijn trouwe partner ever since. Hij is geschikt voor mensen met huisdieren, neemt grote kruimels en snippers op, ... Dus ook ideaal voor huishoudens met peuterpubers die niets liever doen dan alles in 100 stukjes te knippen en baby's die overal kruimels achterlaten.

Hij detecteert vuil op voorhand en heeft een grote zuigkracht waardoor je huis erna spik en span is. Het werkt met een app dus je kan alles via je app instellen.


's Morgens voor we naar het werk gaan, zorgen we dat het huis opgeruimd is en eens we het huis uitzijn begint onze nieuwe vriend aan zijn routine. Wanneer we na een drukke werkdag thuis komen, ligt alles er spik en span bij.


Dit houdt dus in dat ik geen 2 keer per dag moet stofzuigen en wat extra tijd over heb om de badkamer, keuken, living, slaapkamers af en toe grondig te schrobben.


Eerlijk is eerlijk, niemand kan mijn poetsvrouw vervangen want ze is goud. Maar dit is wel een handig extra waardoor wij toch gemakkelijk een uur per dag uitsparen en andere dingen kunnen doen.


Ps. Mijn kinderen vinden het maar iets engs wat dus wel hilarische taferelen oplevert.


705 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara