• Lara

Baby Spa


Vandaag mocht ik samen met Romée naar de Baby Spa te Herentals. Baby Spa by Precho is een uniek concept in België dat uw baby vanaf 10 dagen tot 6 maanden tal van fysieke en mentale voordelen biedt. Wij gingen vooral om nog meer te bonden en echt eens een momentje met ons 2 te hebben. Want een tweede kind moet vaak iets harder schreeuwen voor aandacht, de fles worden al sneller gegeven tussen de soep en de patatten en ochtendknuffelen wordt vaak overgeslagen omdat de eerste naar school moet. Dus vandaag was het gewoon even jij en ik.

Naast het bonden biedt de Baby Spa ook tal van andere voordelen. Ik was heel benieuwd hoe Romée op het water ging reageren. Ze is een echte waterrat zoals haar zus maar met zo een band rond je nek weet je natuurlijk niet of ze ineens boos gaat worden.


Wat heeft ze genoten en wat heeft mama genoten! Ze vond het heerlijk om op haar eentje rond te spartelen in het water, te spetteren en haar af te duwen tegen de rand. Na 20 minuten in het warme, chloorvrije water was het tijd voor de babymassage. Voor mij helemaal nieuw en ik heb hier heel wat geleerd. Ze passen de massage aan op de baby's die aanwezig zijn. Romée zat in een sessie samen met een jongetje van 2 maanden dat last had van krampjes. Bij het masseren van de buik werd hij helemaal stil en genoot hij zo hard. Prachtig om te zien, de band tussen ouders en hun kleintje dat helemaal van de pijn verlost werd.

Ik zou het iedereen aanraden, voor tal van redenen! Romée heeft erna nog veel geslapen en was helemaal zen van haar Baby Spa. Ik denk dat het nu eens tijd wordt dat mama ook een spa dagje inplant.


536 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara