• Lara

Brief aan Romée


Hey lief klein zonnestraaltje,


Hiep Hiep Hoera, vandaag ben je al 2 jaar en 5 dagen oud. Ik schreef mijn eerste brief aan je grote zus toen ze 2,5 jaar was en schrijf nu eentje voor mijn allerkleinste. Waarom? Omdat ik veel te veel vergeet en de tijd zo enorm snel gaat.


Jouw papa en ik kunnen nog steeds niet geloven dat we zo een heerlijk, goedgezind kind op de wereld hebben gezet. Je lacht van 's morgens tot 's avonds, je bent een echt showbeest en maakt iedereen aan het lachen. In elke situatie weet je wel iets geks of grappigs uit te halen.


Op de crèche ben je ook een droompje. Je bent lief voor anderen maar ze mogen wel je speelgoed niet afpakken. Als ze dat durven, dan zet jij je keel open en ben je ontroostbaar. Zowel in de crèche als thuis hou je ervan om te knuffelen en te fletsen met iedereen.


Eten gaat vlot zolang iemand jouw eten geeft. Van de moment je het alleen moet doen (en dat doe je het liefst) dan treuzel je en ben je enorm snel afgeleid. Je kijkt ook op naar je grote zus en als zij iets niet lekker vindt (en dat is veel), dan stop jij meteen ook met te eten. Je bent zot op vleesjes, pasta, pizza en pannenkoeken. Je eet niet zo graag banaan want dat plakt aan je handen. Bosbessen speel je binnen alsof het snoep is en je bent dol op granola. Die weet je zelf te vinden in de kast en als we niet opletten ligt heel het huis vol havermoutvlokken, zaden en noten.


Philippa is je groot voorbeeld! Altijd ben je in haar buurt te vinden, vraag je haar hulp en laat je je rond commanderen. Met veel liefde speel je mee met de poppen of keukentje en voer je alles uit wat je zus je zegt. Tot ze je wilt platknuffelen omdat je zóóóóóó schattig bent. Dan ben je een klein pitbull die haar grote zus gewoon wegduwt en hard "NEE" roept.


Verder slaap je als een roosje en horen we je 's nachts zelden, ook als je vroeg wakker blijf je lekker brabbelen of zingen tot het tijd is om op te staan. Als we je tussen ons in leggen, blijf je rustig wachten tot het tijd is om op te staan.


Lief klein Romée'ke, we hadden het niet durven dromen maar wat een zaligheid om jou als dochter te hebben. Je bent ons zonnetje en maakt elke dag een beetje leuker, grappiger en vrolijker.


Wij houden ontzettend veel van jou.


Liefs

Mama


2,435 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara