• Lara

Holiday Suites

Bijgewerkt: 26 jun 2018


Met het weekend voor de deur, denk ik weer met een grote glimlach terug aan vorige vrijdag. Holiday Suites nodigde ons uit om hun splinternieuwe appartementen in Houthalen-Helchteren te testen. Op vrijdagavond vertrokken we met heel het gezin, een weekendje in eigen provincie. De timing kon niet beter, dit is wat we nodig hadden, even weg van alles, even de OFF knop aanzetten.


We werden vrijdag fantastisch onthaald door het Holiday Suites team, na een korte briefing, een glaasje cava en wat chipskes gingen we ons appartement verkennen. Ik hou enorm van gezelligheid en vertrouw volledig op mijn gevoel. Mijn vriend daarentegen gaat af op netheid, goede indeling, ... Dus ook daar zijn we weer een perfect team. Philippa stormde binnen en riep al dadelijk in welk bed ze wou liggen. Dit is eerder een uitzondering want ze slaapt eigenlijk alleen thuis in een groot bed, op verplaatsing wil ze nog steeds in haar reisbedje slapen.

Kort samengevat is het appartement voorzien van alles! Zeer proper, goede bedden (voor lange mensen misschien iets te klein), leuk terras en een ruime woonkamer met alles erop en eraan.

We werden meteen al geprikkeld door de brochures op de tafel en de mascotte Suity. Een ruim aanbod, voor ieder wat wils.

Limburg is een fietsparadijs, je vindt je fietssleutel in je appartement met alle fietsroutes, een echte aanrader is "fietsen door het water". Verder kan je shoppen in Maasmechelen Village, met de kinderen naar Plopsa Indoor, blotenvoetenparcour in Zutendaal, grote speeltuin in Bokrijk, ...


Na een lekkere snack en een cava'tje kropen we met ons vieren in bed en we sliepen de klok rond!!! Dit is me sinds de geboorte van Philippa misschien 1x overkomen. Met heel het gezin werden we ineens wakker om half 10. Wat een heerlijke nacht, ik had dit duidelijk nodig en mijn vriend en kinderen ook.


Namiddag hebben we één van de wandelroutes genomen, op de speeltuin gespeeld en vooral genoten met ons 4. Om 18u werden we verwacht in een leuke pizzeria "Gio's Italianbar". Als je daar bent, moet je zeker hun huiswijn proeven, zowel de rode als de roze is er fantastisch lekker.

Zondag was ik wat vroeger wakker dan mijn kroost en heb ik hen een royaal ontbijt voorgeschoteld. Thuis hebben we nooit tijd voor zo'n dingen, dan moet altijd alles snel snel of heb ik geen zin om me uit te sloven omdat ik meestal te moe ben. Dit weekend heeft me zoveel energie gegeven en alles in de frigo moest toch op, dat ik mijn schatten heel graag wou verwennen.

Het weekend hebben dan ook afgesloten met eten, want tja we zijn een familie die zot is op gastonomie. In Kelchterhoef, de Abdijhoeve heeft een goede kaart voor een eerlijke prijs. De porties zijn groot en de bediening is top.


Ons zul je binnenkort zeker nog eens zien in een Holiday Suites appartement. Ze zijn kindvriendelijk, voorzien van alles en de activiteiten zijn heel uiteenlopend. Je doet gewoon waar je zin in hebt. Wat wil je nog meer.


Willen jullie ook eens weg, even er tussenuit met jullie kids? Geniet dan van deze leuke korting: HSLaraByLara10 en jullie krijgen 10% korting bij jullie reservering. (www.holidaysuites.be)

686 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara