• Lara

Philippa's kamertje

De tofste kamer van het huis.

Als we alleen zijn met de meisjes, gaan we gezellig op Philippa haar kamer zitten. We lezen er boekjes, spelen met de knuffels of de zusjes hangen er gewoon rond als ik de was weg leg.

De kamer is nooit echt "af" en ik hou ervan om altijd kleine dingen te veranderen of toe te voegen. Het licht is er heel slecht, de kamer is groot en maar voorzien van 1 rond klein raam. Voor de rest is hij perfect.


Hier een paar leuke foto's met haar nieuw groot bed dat ze nog maar enkele weken heeft. Eerst stond er een peuterbed en dat is nu omgetoverd tot zithoek.

Ook zie je de laatste nieuwe aanwinst, een poster van "vandijck" die Philippa zelf gekozen heeft. Zo kan ze altijd onder de maan slapen.

Een giraf mocht er niet ontbreken want dat is samen met bambi haar lievelingsdier.

Een deeltje van haar collectie boeken. Ze houdt ervan om zelf voor te lezen en elke avond mag ze 1 boek kiezen waaruit papa of mama een verhaaltje voorlezen. Naast deze zijn "Jip en Janneke" en alle disney verhalen een grote hit.

Hebben jullie een ochtendritueel? Hier wordt Romée meestal eerst wakker en daarna nemen we haar mee naar de kamer van haar grote zus. Zoals jullie misschien al weten is Romée echt het zonnetje in huis en heeft Philippa eerder een ochtendhumeur. Gelukkig als ze de stralende lach en het gekir van Romée hoort, vervagen de donderwolken wat.


1,230 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara