• Lara

Reality Check

Bijgewerkt: 3 mrt 2019


Zoals de meesten onder jullie weten, heb ik geen zittend gat. Rusten staat onderaan mijn lijstje en dutjes doen 's middags kan ik enkel als ik ziek ben.

Gisteren moest ik op controle bij de gynaecoloog en werden mijn vriend en ik even met de neus op de feiten gedrukt. Ik moest het VEEL kalmer aandoen. Deze raad heb ik een maand geleden ook al gekregen en opgevolgd, maar deze keer was het platte rust. Mijn baarmoederhals is ingekort naar 2,3 cm en ik moet op de zetel liggen.Momenteel ben ik 31 weken zwanger van een tweede meisje en het is al een heftige zwangerschap geweest. Mijn eerste zwangerschap van Philippa was een droom, eentje uit de boekjes, ... Ik genoot, ik straalde, ik had geen kwaaltjes, ... Deze keer is het echt anders. Van week 4 ben ik misselijk en dit heeft aangehouden tot week 13. Daarna keek ik enorm uit naar de "energieboost", deze heb ik jammer genoeg nooit gekregen. Vanaf week 26 moet ik het rustiger aandoen en nu platliggen. Een hele uitdaging voor een bezige bij zoals mij maar ons kindje gaat voor.

Gisteren installeerde ik Netflix en dit zorgt ervoor dat ik makkelijk in mijn zetel kan hangen. Godzijdank, heb ik een fantastische vriend die nu het huishouden regelt en de zorg van onze peuterpuber meer op zich neemt, zodat "la mama" het wat kalmer aan kan doen.1,032 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2017 Lara By Lara